![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie - jak optymalnie napisać dynamiczny <title> dla strony ? Sąd miałaby trafiać informacja do <title> , skoro ten znacznik jest wyżej od treści strony ? -------------------- Windows XP | Telewizja, Radio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W żadnym razie php Pro ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi nie chcialo wyswietlic jak tak zrobilem , jako title wyswietliło mi u góry firefoxa '<? echo 'tytul'; ?>' zamiast tytul
![]() jak nie zadziala zrób tak :
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php Pro? Wolne żarty.
P.S. A co z tego że <title> jest wyżej niż strona?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh.. chodziło mi o coś bardziej zaawansowanego , inaczej nie dawałbym tego w php PRO
![]() -------------------- Windows XP | Telewizja, Radio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yyy normalnie? Pobierasz skąd chcesz dane i wyświetlasz gdzie chcesz (w tym przypadku w tytule).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
no tylko problem w tym , że nie wiem jak to zrobić w moim cms -ie. Mam pliki:
index.php themes/head.php themes/prawyblok.php i np. module/download.php tytuł strony jest w pliku head.php , wszystkie pliki są includowane do index -u , jakoś nie udało mi się wykombinować jak zrobić, żeby wczytało tekst do title (w head.php) z jakiejś podstrony (np. download.php) -------------------- Windows XP | Telewizja, Radio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
No to przekaż zmienną globalnie.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezli uzywasz MVC to zrob w widoku metode do zmieniania tytułu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 10:10 |