![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Przeszukiwalem forum, nie znalazlem nic w tym temacie. Mam strone oparta na tabelach i index.php zaczyna sie od zmiennej potrzebnej do prawidlowego wczytania includowanych plikow.
potem mam html-a a konkretnie chodzi mi o: Moje pytanie to, czy faktycznie to dziala?? Czy jest to skuteczne kiedy mamy juz to w index.*** przed dodaniem np do googla?? Czy jesli najpierw dodano do katalogu googla strone, a potem cos zmieniono w index to ma to znaczenie?? 2 pytanie, to czy skrypt zaczynajacy sie od kodu php zamiast html-a ma znaczenie przy indeksowaniu strony?? Zauwazylem ze inne strony maja w source te same wpisy co ja, ale nie zaczynaja index-u od skryptow php tylko htmla i sa o wiele wyzej w rankingach (nie wiem moze to takie moje urojenie). Poza tym, pytam tutaj, gdyz raz uzylem na tym forum slowa w poscie, ktore zostalo zaindeksowane w googlach i pokazuje sie dzieki temu wysoko. Na jakiej zasadzie to forum dodaje wpisy do googla?? Jak je aktualizuje?? Czy jest jakis sprawdzony system pokazania sie w googlach na wysokiej pozycji po wpisaniu kluczowego slowa?? Czy zalezy to od serwera na jakim jest strona a moze od domeny?? Pozdrawiam, Kaczor |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem to google z meta tagow nie czyta, wsumie to jak google indeksuje to sa tylko przypuszczenia.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gógle nie indeksuje pliku php, ale wygenerowany przez paser kod html wiec jest to bez znaczenia
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to ma wspólnego z programowaniem w php :?:
Przenoszę na Hydepark. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam innym problem z google. otoz uzywam systemu cms opartego na php. Mam ponad 500 wejsc z google ale jak chce wyszukac swoja strone to wychodzi ze nie jest ona w pierwszej 100 wynikow, wiec jak to mozliwe
![]() Pozatym dlaczego strony html lepiej indexuje nix php ![]() oraz jak podniesc page rank ![]() ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Pozatym dlaczego strony html lepiej indexuje nix php ![]() Wydaje mi sie ze nie ma znaczenia czy plik jest .html czy .php -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(SongoQ @ 2005-11-28 01:56:36) Z tego co wiem to google z meta tagow nie czyta, wsumie to jak google indeksuje to sa tylko przypuszczenia. google zwraca uwagi na meta tagi ![]() co do pozycjonowania polecam pozycjonowanie.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze po co odkopałeś temat sprzed prawie pół roku ?
A według mnie uczenie się pozycjonowania na pozycjonowanie.pl to najgorsze wyjście, to forum nie skupia sie na technikach uznanych za dobre tylko na spamowaniu itp. technikach. NIE POLECAM Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Diwi: reklama dzwignia handlu - a co do samej nauki - to mysle ze mozna korzystac pozycjonowanie.pl - mozna sie wiele nauczyc - jak nie nalezy pozycjonowac
![]() pozdrowka anas |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:51 |