Przeszukiwalem forum, nie znalazlem nic w tym temacie.
Mam strone oparta na tabelach i index.php zaczyna sie od zmiennej potrzebnej do prawidlowego wczytania includowanych plikow.
<?php $add_site = true; ?>
potem mam html-a a konkretnie chodzi mi o:
Moje pytanie to, czy faktycznie to dziala?? Czy jest to skuteczne kiedy mamy juz to w index.*** przed dodaniem np do googla??
Czy jesli najpierw dodano do katalogu googla strone, a potem cos zmieniono w index to ma to znaczenie??
2 pytanie, to czy skrypt zaczynajacy sie od kodu php zamiast html-a ma znaczenie przy indeksowaniu strony??
Zauwazylem ze inne strony maja w source te same wpisy co ja, ale nie zaczynaja index-u od skryptow php tylko htmla i sa o wiele wyzej w rankingach (nie wiem moze to takie moje urojenie).
Poza tym, pytam tutaj, gdyz raz uzylem na tym forum slowa w poscie, ktore zostalo zaindeksowane w googlach i pokazuje sie dzieki temu wysoko. Na jakiej zasadzie to forum dodaje wpisy do googla?? Jak je aktualizuje?? Czy jest jakis sprawdzony system pokazania sie w googlach na wysokiej pozycji po wpisaniu kluczowego slowa?? Czy zalezy to od serwera na jakim jest strona a moze od domeny??
Pozdrawiam,
Kaczor