![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie - klikam na jeden z wielu linków na mojej stronie i za kazdym razem wyswietla mi sie strona glowna. Zastanawiam sie, czy to moze cos z kodem jest nie tak bo ostatnio siłą rzeczy sporo tam grzebałam ale ostatecznie nie mam pojecia jak to rozwiązac... zeby bylo jasniej podaje ADRES
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyglada na to ze skopalas cos z obsluga $_GET[go]. Nie wiem jak to tam masz zrobione.. Czy masz jakiegos switch`a na ta zmienna i includowanie odpowiednich plikow.. Czy jakos inaczej.. za malo informacji.
Pokaz index.php ----edit---- Uszanuj płeć autora, ups.. autorki ![]() ~mike_mech |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Uszanuj płeć autora, ups.. autorki no tak, sorry;) Umieszczej html w bbcode. Ja nie widzie tu zadnego kodu php, czyli zadnej obslugi dzialow. Napisalas ze grzebalas w kodzie, moze usunelas jakis kod ? Nie zrobiles backupa przed zmianami? |
|
|
![]()
|
|
niestety nie:|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale na tej stronie co podałaś jest jakiś tekst pożegnalny... W czym problem?
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
-Gość_Kuba- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zainstalowalem se psnews 1.1, i mysle ze wszystko jest w porzadku chmody, kod itd. skrypt dziala normalnie ale jesli chce skomentowac jakis news lub wziasc wiecej w newsie to sie pokazuje ze strona ta nie istnieje. Pomożcie mi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Gość_Kuba @ 2005-10-23 08:16:49) Zainstalowalem se psnews 1.1, i mysle ze wszystko jest w porzadku chmody, kod itd. skrypt dziala normalnie ale jesli chce skomentowac jakis news lub wziasc wiecej w newsie to sie pokazuje ze strona ta nie istnieje. Pomożcie mi ![]() no comments ![]() panel admina > konfiguracja w adresie includowanej strony daj nazwę pliku, z którego includujesz newsy np. index.php? news.php? (pytajnik jest konieczny) -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:38 |