Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z linkami
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
maniaczka1
Ludzie - klikam na jeden z wielu linków na mojej stronie i za kazdym razem wyswietla mi sie strona glowna. Zastanawiam sie, czy to moze cos z kodem jest nie tak bo ostatnio siłą rzeczy sporo tam grzebałam ale ostatecznie nie mam pojecia jak to rozwiązac... zeby bylo jasniej podaje ADRES
Sabistik
Wyglada na to ze skopalas cos z obsluga $_GET[go]. Nie wiem jak to tam masz zrobione.. Czy masz jakiegos switch`a na ta zmienna i includowanie odpowiednich plikow.. Czy jakos inaczej.. za malo informacji.
Pokaz index.php

----edit----
Uszanuj płeć autora, ups.. autorki biggrin.gif
~mike_mech
maniaczka1
oto cały kod: (jest strasznie skopany bo jakis czas edytowalam stronke we frontpage'u :/)
biggrin.gif

1. 492 linie zbędnego kodu HTML

-- edit:
Usunąłem ten zbędny kod, nie było w nim nawet ani linijki z php więc pewnie w tym problem...
~crash
Sabistik
Cytat
Uszanuj płeć autora, ups.. autorki

no tak, sorry;)
Umieszczej html w bbcode.
Ja nie widzie tu zadnego kodu php, czyli zadnej obslugi dzialow.
Napisalas ze grzebalas w kodzie, moze usunelas jakis kod ? Nie zrobiles backupa przed zmianami?
maniaczka1
niestety nie:|
strife
Ale na tej stronie co podałaś jest jakiś tekst pożegnalny... W czym problem? biggrin.gif
Gość_Kuba
Zainstalowalem se psnews 1.1, i mysle ze wszystko jest w porzadku chmody, kod itd. skrypt dziala normalnie ale jesli chce skomentowac jakis news lub wziasc wiecej w newsie to sie pokazuje ze strona ta nie istnieje. Pomożcie mi exclamation.gif! Moja strona to www.lyon.glt.pl Z góry dzięki
Lars
Cytat(Gość_Kuba @ 2005-10-23 08:16:49)
Zainstalowalem se psnews 1.1, i mysle ze wszystko jest w porzadku chmody, kod itd. skrypt dziala normalnie ale jesli chce skomentowac jakis news lub wziasc wiecej w newsie to sie pokazuje ze strona ta nie istnieje. Pomożcie mi exclamation.gif! Moja strona to www.lyon.glt.pl Z góry dzięki

no comments tongue.gif

panel admina > konfiguracja
w adresie includowanej strony daj nazwę pliku, z którego includujesz newsy np.

index.php?
news.php?

(pytajnik jest konieczny)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.