![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy można jakoś przez JavaScript dodawać nowe pola do formularza bez przeładowywania strony?
Mam formularz o dwóch polach (input-text i select) i chciałbym, aby za każdym kliknięciem dodawane były kolejne takie dwa pola (najlepiej z możliwością ich usunięcia również jednym kliknięciem). Ma ktoś pomysły? Ja jestem kompletnie zielony w JScript. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też miałem kiedyś podobną zachciankę. Może to: Dodawanie elementów formularza, Dynamiczne..., Ci pomoże.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt na odkrywanie/ukrywanie mam. Chodzi o to, że chciałbym dać możliwość użytkownikowi wprowadzenia wielu wpisów naraz, więc najlepsze rozwiązanie to to o czym pisałem, tak muszę definiować elementy, które i tak zostaną puste i sprawdzać :/.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, przepraszam. Myślałem o innym wątku niż Ci wkleiłem.
Przeedytowałem swojego posta wyżej i już teraz powinno być dobrze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.quirksmode.org -> W3C DOM -> Forms -> Extending Forms
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
@mike_mech: dzięki, ale nie wiedziałem jak rozszerzyć dodawane pola o pole <select>, więc skorzystałem z pomocy FiDo
@FiDo: dzięki, właśnie takiego skryptu szukałem, jest idealny ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cala ta strona jest idealna, polecam ;]
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Dodam do ulubionych i przed zadaniem kolejnego pytania z cyklu JScript, zerknę wpierw na nią, skoro taka idealna
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:38 |