![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Robię stronę, na której mam zamiar umieścić forum PHPBB. I tu jest problem... Chcę zrobić rejestrowanie i logowanie na stronie (np. żeby pisać artykuły), no a przecież na forum też trzeba się zarejestrować i zalogować... I właśnie jak zrobić, aby po zalogowaniu (zarejestrowaniu) na stronie być także zarejestrowanym na forum? Dzięki ![]() -------------------- (\.../)
(O.o) (> <) | Mój serwis : |||||||||| 97% |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kozystaj z tabli users z PHPBB zobacz jak jest zbudowana co sie tam najduje itp (nic skomplikowanego) ale osobiscie radze wybrac inny skrypt do forum, no chyba ze lubisz co miesiac robic update systemu bo wykryto jakis bug
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja proponuje phpBB2 by przemo
skrypcik jest modyfikacja phpBB2 ma wiele dodatkowych opcji i jest po prostu niesamowity naprawde polecam http://www.przemo.org/phpBB2/ -------------------- i'm moron ;(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jesli nie chcesz co chwile latac dziurawego phpbb to polecam www.punbb.org
Ten post edytował borec 25.08.2005, 09:29:08 -------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(moron @ 2005-08-25 10:12:58) ja proponuje phpBB2 by przemo skrypcik jest modyfikacja phpBB2 ma wiele dodatkowych opcji i jest po prostu niesamowity naprawde polecam http://www.przemo.org/phpBB2/ wszystko fajnie tylko ze phpbb2 by przemo to caly czas phpbb tylko ze z roznymi hackami a dziury sa te same co w phpbb! jak juz pisalem jak ktos lubi co miesiac albo i czesciej robic updaty i liczyc na to ze ktos w miedzyczasie nie rozwali calej bazy to spoko ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inny skrypt, no ale jaki? Co polecacie?
-------------------- (\.../)
(O.o) (> <) | Mój serwis : |||||||||| 97% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:46 |