![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głosujcie.
Zobaczymy jakiego forum jest najbardziej popularne. -------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może trochę update'ować tą sondę o vBulletin... bo dosyć znane jest..
BTW. Dziwne myślałem że już gdzieś taki temat widziałem ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da się edytować ankietę?
-------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem to przy Twoim pierwszym poście kliknij edycja i zmień...
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Niestety - tak się nie da.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
vBuletin dodane.
Kas: Przychamuj troche z tymi sondami... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brakuje mi jednej opcji 'Własne' ale zalerzy od serwisu, cześć na phpBB czesc na własnym skrypcie.
-------------------- Udzielasz sie w PHP Pro?
Uważasz sie za profesjonaliste? Przeczytaj to |
|
|
![]() ![]()
|
|
Własne -> Inne.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Hydepark. Jeśli temat za bardzo przejdzie na off-topic to zamknę ( a tak bywa z sondami ). Jak wiemy ankiety służą do nabijaniu postów tylko i wyłącznie, a na Hydeparku nie będzie takiego problemu.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
A proszę Cię bardzo.
![]() Możesz sobie przenosić, mnie naprawdę interesuje jakie forum jest najbardziej popularne. Ten post edytował Kas 23.08.2005, 21:29:16 -------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, a Vanilla?
http://getvanilla.com ![]() @chmolu: MiniBB? ![]() Vanilla po prostu mi się podoba ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Fipaj 24.08.2005, 08:55:48 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fipaj: a co takiego wyjątkowego jest w tej Vanilli? Ja nie widzę w niej żadnych rewelacji
![]() W ogóle to ta ankieta jest bez sensu. Czym się kierowałeś wybierając te fora? A gdzie Simple Machines? YaBB? YaBBSE? IceBB? FUD? MyBB? k4? UseBB? PunBB? Tego typu skryptów jest od groma, ale tak naprawdę 95% ludzi używa tylko trzech z nich: phpBB, IPB i vB. Moim zdaniem temat do wywalenia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
k4bb zapowiada się na prawdę ciekawie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Vanilla jest po prostu piękna. Jeszcze nie miałem okazji stawiać tego forum, ale następne jakie będę uruchamiał będzie na Vanilli
![]() Forum jest wykonane w technologii AJAX więc ładuje się super szybko. W swojej prostocie przypomina mi produkty Google (Gmail, etc.) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Forum jest wykonane w technologii AJAX więc ładuje się super szybko."
Ciekawe co na to google :/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(Vengeance @ 2005-08-24 10:15:10) "Forum jest wykonane w technologii AJAX więc ładuje się super szybko." Ciekawe co na to google :/ Google na to jak na lato ![]() Czyli nie indeksuje stron;) Ale jak kto tam woli ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(hwao @ 2005-08-24 10:55:33) Google na to jak na lato ![]() Czyli nie indeksuje stron;) Właśnie, że to nie prawda. Mimo, że forum w dużej mierze bazuje na technologi AJAX, strony są bezproblemowo indeksowane przez Google. Cytat Just wanted to quickly note for everyone that google loves vanilla. My forum is being indexed thoroughly, and regularly, and is generating a fair bit of traffic via google. Doing a quick google query (http://www.google.com/search?q=site:36-deg...0&sa=N&filter=0) shows that it has 129 results for pages within my forum, some of which are appearing really quite high for competitive keywords.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 4 Dołączył: 21.02.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tez mi sie tak zdaje ze indeksuje
-------------------- pomoglem wcisnij przycisk "pomogl" - dzieki...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 18:09 |