![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich :!:
Mam problem, otóż posiadam forum php na darmowy serwerze www. Na serwer nałożony jest miesięczny limit transferu który jednak był za mały jak na moje potrzeby i w połowie miesiąca został wykorzystany. toteż postanowiłem zmienić serwer hostingowy (bez limitów i oczywiscie płatny), ale nie moge dotać sie teraz do panelu admina (na stone nie można wejść ![]() Pytanie : Jaki jest standarowy bezpośredni link do phpmyadmin :?: czy po przekroczeniu transferu da sie w jakiś sposb skopiować baze i wrzucic ja na inny serwer :?: pozdrawiam JaCoL Ten post edytował DJ_JaCoL 17.03.2005, 15:44:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Masz do wyboru:
1. Przeczytać wszystkie części Harry'go Potter'a (metoda czytania między wierszmi); 2. Odwiedzić wróżkę (może zobaczy to w szklanej kuli); 3. Dać sobie powróżyć cygance z ręki (metoda najmniej polecana); 4. Wywróżyć z fusów (tu do wyboru metoda na fusy kawowe lub herbaciane); 5. Podać adres tegoż serwera, bo być może ktoś miał podobną przygodę na tymże... Powodznia... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ha ha ha BARDZO śmieszne.....
![]() ![]() wszystko dzieje się na http://www.100webspace.com/ u nich w panelu jest napisane, że transfer przekroczony i basta .... kurde ide do wróżki.... do końca miesiąca jeszcze kupe czasu a nowiutki serwer MyQSL czeka ... ale dlaczego nie moge wjeść przez FTP :?: Czy FTP też tyczy się limit transferu... :?: pozdrawiam HELP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
No a na panel administracyjny możesz wejść?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Cytat(Kshyhoo @ 2005-03-17 15:46:42) No a na panel administracyjny możesz wejść? moge wejśc tylko na panel administracyjny do kontroli swojego konta na serwerze WWW TUTAJ KLIK a do panelu administracyjnego forum php nie moge sie doastać, bo jak :?: na stronkę forum nie da się wejść toteż nie moge wejść w tak dla mnie ważny panel administracyjny dla forum php ..... jest jakiś link bezpośredni do panelu administracyjnego forum ![]() np http://XXXXXXX.freeownhost.com/phpBB/phpmyadmin.php ![]() pozdro |
|
|
![]()
|
|
No a po kiego grzyba chcesz tak wchodzić? Wejdź na panel admina i tam na pewno będzie link do phpMyAdmin...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
Cytat(Kshyhoo @ 2005-03-17 16:12:33) No a po kiego grzyba chcesz tak wchodzić? Wejdź na panel admina i tam na pewno będzie link do phpMyAdmin... No dobra ale powiedz mi proszę jak mam wejść do panelu skoro nie moge otworzyć stronu mojego forum .. ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Musisz się zalogować do panela administracyjnego serwera a nie strony www! -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:41 |