![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-kaczami- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam problem ze skryptem na stronie ten skrypt wysyła maile jak wrzuce go na stronie to mi wyskakuje taki bład
"Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /home/piwko/users/piwko.pl/k/kaczami/selit/pocztex.php on line 7" Co mogę z tym zrobić prosze o pomoc!! Z góry dzięki!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Cytat(kaczami @ 2005-02-19 20:32:56) Mam problem ze skryptem na stronie ten skrypt wysyła maile jak wrzuce go na stronie to mi wyskakuje taki bład "Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /home/piwko/users/piwko.pl/k/kaczami/selit/pocztex.php on line 7" Co mogę z tym zrobić prosze o pomoc!! Z góry dzięki!! Bo tu same wróżki, które wiedzą co kryje linia siódma... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Komunikat mowi ze w pliku /home/piwko/users/piwko.pl/k/kaczami/selit/pocztex.php w linii 7 jest zapisany adres ip (najprawdopodobniej) nie zgodny ze specyfikacja protokolu ip wersji 4 i 6.
najlepiej przytocz te konfliktowa linie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 07:28 |