![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam nietypowy problem. Znalazłem wtyczkę pogodową do wordpressa, którą po umieszczeniu na stronie: http://meteo24.com.pl/wp/ chciałbym przenieść na oddzielną stronę, już poza wordpressem, by ją wyświetlać, na własnoręcznie zrobionej stronie głównej (nie potrafię tworzyć motywów do wp). Chodzi o to na samej górze. Wiecie może, jaki byłby kod żeby to wyciągnąć? Na googlu nic nie mogę znaleźć na ten temat, a sam jestem za słaby w php żeby cokolwiek wymyślić... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
To wtyczka do WP: Astero.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kshyhoo - Tak, wiem, kupiłem ją. I wgrałem ją do wordpressa, ale chce ją wyciągnąć do oddzielnej strony - już poza WordPress
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Dodam, że płatna, wiec oficjalnie na tym Forum nikt się za "wyciągnięcie" nie weźmie
![]() Kshyhoo - Tak, wiem, kupiłem ją. I wgrałem ją do wordpressa Tego nie wiemy... ![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Tego nie wiemy... ![]() To zdjęcie da odpowiedź - http://wstaw.org/m/2017/12/19/Ashampoo_Sna...26m39s_002_.jpg Ten post edytował ShamY 19.12.2017, 20:28:44 |
|
|
![]()
|
|
W czasie Fotoszopki...
![]() Pojawia się kolejny problem - tylko Ty masz ten kod. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
No mam kod wtyczki spakowanej rar'em. Wstawiłem ja na samą górę strony bo jak to plugin to pewnie nie da sie wstawić od razu na zewnętrznej stronie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:37 |