![]() |
![]() |
-White_Master- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chodzi mi o coś takiego :
Mam sobie w pliku jakisplik.php jakąś liczbe. I chce aby zwiększyła się po wejściu do jakisplik2.php zwiększyła się o jakąś liczbę. I liczba w jakisplik.php musiała by zostać zachowana na stałe. ps. jestem początkujący |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Małe pifko
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2004 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
funkcje systemu plikow (poczytaj tutaj):
fopen -> fread -> fwrite -> fclose odpowiednie wywolania tych funkcji wstawiasz na stronie i zalatwione, przy kazdym wejsciu na strone licznik bedize zwiekszany, zeby uniknac wałków z odswiezaniem strony mozesz uzyc np. sprawdzania na cookies P.S. znaczy miedzy fread a fwrite oczywiscie dokonujesz zwiekszenia liczby odczytanej z pliku ![]() Ten post edytował Leezard 5.02.2005, 19:01:16 -------------------- Nie rób nic na siłę - weź większy młotek ;)
|
|
|
-White_Master- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzięki. Wspaniale... Super... Doskonale...
Co prawda nie lubię manuala ale mi sięudało ![]() |
|
|
-White_Master- |
![]()
|
Goście ![]() |
kurcze
![]() przestało działać :/ a można prosić jakiś skrypt ![]() |
|
|
![]() ![]() |