![]() |
![]() |
-Dece- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam bardzo duzy problem. Kolega pomógł mi w założeniu własnego forum ==[bez reklam tym bardziej ze to warez]==. I chce teraz aby na nim były statystyki. Wiem ze dla was to pewnie łatwa, ale kumpel który mi pomagał musiał nagle wyjechac i zostawił mnie z tym forum, a ja nie mam zielonego pojecia jak to zrobic. Mam uprawnienia admina ale tylko do forum. Nawet nie wiem jak zmienic logo_php bo nie wiem jak mam wejsc do tego katalogu. Wiem ze moge przez Totala commandera ale nie wiem jaki mam adres wpisac. I jak mam zrobic z tymi statami (juz mam konto na stat.4u) Pomożcie mi tez co do tego forum.
Bardzo was prosze, bo moja www sie rozkreca ale jeszcze duzo jej brakuje. Pozdrawiam dece --- hwao |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
-dece- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wiem ze moze jest upierdliwy ale jestem w tym zielony Juz sie dostałem do tych plików ale teraz nie wiem gdzie mam wpiasac ten kod zeby to all działo Moze mi ktos podac gdzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Uuuu, będzie problem, dar jasnowidzenia straciłem po trzeciej flaszce...
Pochwal się wpierw, na czym to stoi (jaki to skrypt), ew. wklej kawałek kodu odpowiedzialny za to... może znajdzie się ktoś chętny do pomocy. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(Kshyhoo @ 2005-02-01 12:17:53) Pochwal się wpierw, na czym to stoi (jaki to skrypt), ew. wklej kawałek kodu odpowiedzialny za to... może znajdzie się ktoś chętny do pomocy. To sa modey z PHPbb.pl wiec kazdy jest opisany jak nagrac... dece ma to do siebie ze jezei chcesz cos zmienci to musisz grzebac w kodzie (przeniesienie plikow pradopodobnie nic nie da..) Wiec grzeb:-) masz opisane w pliku czytajmnie readme czy jak on sie tam zwie krok po prosku jak to zrobic.. (czytaj i to rob...) Poradzisz sobie napewno |
|
|
-Dece- |
![]()
|
Goście ![]() |
Próbowałem juz wpisac kod w index.php i w viewforum.php i nic Ludzie w którym pliku mam ten kod wpisac
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Ja proponowałbym w nagłówek lub stopkę...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
-Dece- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chyba jednak nie dam sobie rady
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Naprawe nie potrafisz zastosować się do instrukcji zawartych w pliku dołaczonym do moda?
No bez jaj... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy bez jaj, ale jesli by pomyslal to moze by mu wyszlo...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Następne posty obok tematu będą kasowane i nagradzane... ostrzeżeniem.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Generalnie, trzeba by tak:
1. W katalogu głównym utwórz plik adstat.html; 2. W pliku tym wklej swój kod ststystyk, będzie to coś takiego:
3. W pliku footer.php gdzieś u dołu wklej kod:
Tu trzeba będzie (w Twoim przypadku) poeksperymentować ![]() W zasadzie to wszystko... Ten post edytował Kshyhoo 1.02.2005, 15:12:26 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
-dece- |
![]()
|
Goście ![]() |
Spoko juz działa tylko nie moge jeszcze znaleśc tego pliku footer.php, zeby umiescis stat.4u na stronie
|
|
|
-dece- |
![]()
|
Goście ![]() |
Poddaje sie Nie wiem jak to zrobic Jest ok ale mi nie liczy odwiedzin Nie moge znalesc pliku footer.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:27 |