![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Ogólnie od jakiegoś czasu pracuję jako programista, ale jako że nie mam nikogo kto by mi zrobił jakikolwiek codereview albo pomógł powiedział co poprawić to stwierdziłem że zapytam tutaj ![]() Jak każdy szanujący się programista staram się rozwijać samodzielnie itp. Postanowiłem napisać własną paczkę do Laravela, i bardzo bym prosił nie tyle o ocene bo mam świadomość tego że nie koniecznie pięknie jest napisane, samemu mi się nie podoba to raczej wiadomości co mógłbym zmienić poprawić no i oczywiście jak. Podsyłam link https://github.com/19lyczkul91/CommentBox ponadto zależy mi też żeby ktoś mi doradził (tutorial lub po prostu napisał) jak pisać testy jednostkowe. Pod jak nie mam na myśli coś w stylu "O Panie tu musisz wywołać tą metodę i zawsze ma Ci zwracać to i to" tylko raczej coś w stylu tu powinieneś napisać testy, tu nie. Konkretne moje pytanie czy to metod store/update itp powinno się robić testy ? I jeśli tak to jak zrobić np do metody store test żeby nie utworzyło nowego elementu ? nie wiem co jeszcze jak wymyślę to dodam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 01:07 |