![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem nie wiem jak mam sie połączyć z putty nie wiem czy dobry dział dałem itp mam strone polskaruletka.5v.pl i tylko brakuje wlaczyc bota zeby dzialala
http://pastebin.com/4CmnRvUA link do pliku site.js takie same nazwy mam itp nie wiem który mam adres podac do putty ktoś pomoże ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Dane do bazy na tacy, powodzenia...
Możesz sprecyzować swoje pytanie? Proszę o dostosowanie tytułu do wymagań działu. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no zeby putty uruchomic bo mi strona nie działa a musze w konsoli uruchomic jedna komende a wiem ze przez putty sie da ale nie wiem jaki adres dac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Chcesz uruchomić bota na tej stronie w jakim celu ?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 33 Dołączył: 8.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to najzwyklejszy darmowy hosting współdzielony. nie uruchomisz na ich serwerze javascriptu. potrzebujesz vpsa
Ten post edytował borabora 8.10.2016, 20:58:24 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np tiktalik.com. Z tym, że jak nie masz pojęcia o linuksie, to raczej średnio to widzę…
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
łap za grosze vps
VPS za agrosze ![]() |
|
|
![]()
|
|
A pozwolę sobie zamknąć wątek. Propozycja zmiany tytułu na PW...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 21:48 |