![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zrobiłem znajomemu wizytówkę za przysłowiowe dziękuję.
Rzućcie kamieniem krytyki, bo chciałbym zrobić to ładnie ![]() Link: http://www.traductor.katowice.pl/rozwody/ Nie ma tam dużo treści, jednak to co jest przydałoby się jakoś sensownie poukładąć a nie mam pewności co do mojego projektu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym usunął tę ikonkę adresownika i ikonki "zgodności ze standardami" na dole.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Na 1 rzut oka wyglada mi to na plyte nagrobkowa
![]() Czciona na goze mi sie nie podoba jak to brazek mogla by byc lepsza :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cieniutko, kolory zniechęcające, obwódka i cień kiepskiej jakości, ogólnie wieje tandetą
plus za tego xhtml-a (chociaż nie ma za dużo kodu) - ja bym zamienił tło na jakiś jasny gradient - usunął tą białą obwódkę - wprowadził "miękki" cień zlewający się z tłem (sam cień bez dodatkowych linii czy obwódek) - do tego jakaś ładna stopka zamiast ikonek zzs -------------------- redFox |||||||||| 30%
---------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czarny, biały i lekko brązowawy to nie wszystko, co powinno się tam znajdować... ta biała obwódka faktycznie jest niepotrzebna. Ogólnie trochę kiepsko
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba. Tylko popieram kszycha - myślę, że na takiej stronie nie są potrzebne informacje o zgodności z W3C (za co oczywiście plus).
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie na pierwszy rzut oka cienki ale po większym wpatrzeniu się jak na wizytówke wporzo
![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie mówiąc mi sie podoba ale według mnie ten GIF jest za mały
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no moim zdaniem dno - kiepściutki design.
poza tym jak chcesz to wypromować w sieci? wyszukiwarki nie czytaja tekstow na grafice... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na pierwszy żut oka cienko ale jak sie przyjdzysz to jest nawet ok.
to zdjęcie u dołu takie dziwne i nie nawiązywujace do nieczego... troche duzo wolnego miescja ktorego niewykorzystałes ale reszta ok. -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
panowie jaki pierwszy rzut oka? jakie wpatrzenie sie?
po tym pierwszym rucie oka zamykam ta strone, i nie ma czasu na wpatrywanie sie, do poprawy troszke, moze w php jestes dobry ale graficznie to moze nie twoja dzialka. a po co to <table> ? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, można się powyżywać na @scanner i wszyscy korzystają.
moim zdaniem wystarczyło by dodać marginesy.... ![]() takie albo trochę większe... Ten post edytował jono 16.06.2005, 16:32:26 -------------------- if(function_exists("zrozum_kobiete")){
echo "Niemożliwe!"; exit;} |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem stronka słaba pod względem graficznym
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na wizytówkę wystarczająco dobrze, co najważniejsze dokument zgodny ze standardami XHTML. Ale czy nie lepiej grafikę wypełnić tekstem?
Pozdrawiam ![]() -------------------- ::: Zanurzony w PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum prof. Wyd. III
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 07:12 |