![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2016 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Che zmienić szyfrowanie na hashowanie (md5) w skrypcie forum phpbb3 ponieważ chcę z integrować ten skrypt ze swoją stroną (żeby użytkownik mojej strony mógł się z tym samym kontem zalogować na forum)
PS. link do skryptu: https://www.phpbb.com/files/release/phpBB-3.1.7-pl1.zip i link do mojej strony http://www.e-programy24.96.lt/forum |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Życzymy powodzenia. A jaki problem? Bo prowadząc TAKIE forum, chyba nie szukasz tu pomocy?
Cytat Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z tworzeniem stron WWW, tutaj znajdziesz pomoc. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2016 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to czy nie dało by się tego skryptu aby hashował hałsa (md5) bo chciałem połączyć skrypty na stronie aby pasowały do jednego konta pomoże ktoś?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
To Forum, na którym się pomaga nabyć umiejętności a nie robi się za kogoś. Przenoszę do innego działu.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. link do strony nie działa
2. Autor forum dla webmasterów szuka pomocy na innym forum webmasterskim... szok. To tak jakbym otwierał warsztat samochodowy nie znając sie na tym. 3. nie po to kategorycznie odradza się md5, sha1 i inne słabe hashe żeby ich używać. 4. ad 3. zamiast pchać się w zmiany w forum, zmień sobie na stronie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:51 |