![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję dość specyficznego rozwiązania. Chciałbym dowiedzieć się czy możliwe jest tworzenie tabeli w sposób odwrotny jak nakazuje technika? Czyli wiersze wewnątrz kolumn, obrazowo pisząc: W googlach szukam, ale chyba nie wiem jak napisać poprawnie zapytanie... No chyba, że ktoś mi powie jak sobie poradzić z budowaniem tabeli, kolumna po kolumnie, gdzie na każdą pętle while mamy wszystkie pola dla pojedynczej kolumny: $sql = mysql_query("SELECT pole_a, pole_b, pole_c ... pole_n FROM `tabela` WHERE `id` = '" . $zmienna . "'"); Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- Prywatna koncepcja pasji - SprawdzAuto.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W HTML obrazuje się treść tylko w poziomie, a nie w pionie. Z resztą tak jak we wszystkich innych językach programowania.
Jeszcze nie słyszałem o jakimś języku programowania, który programuje w pionie. Nawet chińczyki, którzy tradycyjnie piszą w pionie to ich treści programów są w poziomie. Musisz po prostu pisać linia po linijce. A jeżeli chcesz w jakiś sposób wyodrębnić kolumny to je pogrupuj, albo zrób kilka tabelek obok siebie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 15:18 |