![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam podstawę strony zrobionej do sterowania przekaźnikiem.
Plik Jako index.php działa bez zarzutu więc chcę rozbudować stronę tak aby index był bez tego sterowania tylko jego podstrona. Zmieniłem nazwę pliku na light.php i już przestało działać coś robię nie tak ![]() Pliki zip |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Zasada jest prosta, wkleja się kod a nie jakieś pliki...
U mnie light działa tak jak index. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tylko skopiowałem plik są dwa takie same zmieniona tylko nazwa i:
na
efektu nie daje takiego samego 1. nie przełącza przycisku wraz ze stanem 2 nie pokazuje aktualnego stany przycisku Link YT Problem rozwiązany w moim projekcie nie może być dwóch takich samych formularzy ponieważ sterownik nie ma pojęcia z ,którego ma wczytywać dane wprowadzanie. Wymuszeniem serwera jest czytanie danych z indexu.php Ten post edytował traczu 21.01.2016, 21:41:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:37 |