![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie jak mogę zrobić dokładnie taki formularz jak na obrazku? że po wybraniu opcji z Select zmineia się
wartość tych nazw co są pogrubione, dodam że na tej stronie po wybraniu opcji strona się nie odświeża za pomoc będę bardzo wdzięczny ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o:
* zdarzeniu onchange * switch * function (tworzeniu funkcji) * document.getElementById('divZzawartoscia').innerHTML = 'zmieniony tekst dzieki wywolanej funkcji w onchange'; Ten post edytował KsaR 15.12.2015, 22:46:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
To ja przeniosę...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dużo mi nie pomogłeś :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 10 Dołączył: 13.03.2014 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedział wszystko co potrzebujesz aby to wykonać.
Najpierw pod select podepnij zdarzenie onchange() które to pobierze tekst który ma być wstawiony a następnie innerHTML który go wstawi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:48 |