![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli ktoś czytał moje posty to wie że jo ino chłopok ambitny i za wszelką cenę chcę coś zrobić. Pisałem kjiedyś swój webNet (dla kornu.tk) ale skończyłem na jportalu. Chciałbym napisać coś ciekawego ale sam w życiu tego nie zrobię.
Czytałem wiele waszych postów i widzę że wielu z Was pisze własne cms'y lub mvs'y (nie wiem nawet czym się różnią ![]() (towarzysz Lenin uczył mnie przemówień) -------------------- current: nexcite cms (0.2.5) running on top of netsource framework (0.5.3)
workbench: nsapi | php 5.1.2 | mysql 5.0.18 | phpmyadmin 2.9 rc1 | zend studio 5.2.0 | apache/2.2.0 (linux/suse) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Dobrze gada, dać mu wódki!
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
php pro -> hydepark
--- Jak chcesz mozesz sprobowac tu http://nemesis.j.j.pl/forum/ Inne otwarte projekty mi sa nie znane |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej nie wypali, bo jakbyśmy wszyscy zaczęli to pisać, to byłby problem z komunikacją... Nieprawdaż ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(Vertical @ 2005-01-06 19:28:47) Raczej nie wypali, bo jakbyśmy wszyscy zaczęli to pisać, to byłby problem z komunikacją... Nieprawdaż ? nie :-) W takich projektach potrzeba osob odpowiedzialnych omowienia calosci i kazdy pisze to co ma zadane |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takich projektach potrzeba kogoś kto ma w dupie zdanie innych i potrafi postawić na swoim ;] tzn lidera ;P bo jak rządzą wszyscy to jest sytuacja jak u nas w sejmie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ta a potem jest cos al'a phpnuke...
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo thot
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heheheh - stwórz jakiś projekt albo
może zrobimy jakś publiczny projekt pod patronatem php.pl ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php.pl jest narazie zajete wdrazaniem phppl vol 2
![]() zawsze mozna isc na sf.net ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na sf.net może nie odrazu - lepiej miec wlasna oficjalna strone -a na sf np. download i stronke projektu
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz serwer pod stronkę ;] Ale jak ktoś nie ma to podobno na sf.net jest CVS odrazu, więc jest okej.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(bela_666) albo thot ![]() Hmm.... własnie, a co z thothem? Zapowiadało się cay. A tu nic nie słychować wiecej ![]() Ten post edytował sztosz 7.01.2005, 00:38:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
THOTa nie będzie narazie. Może naprawde byśmy coś zmalowali
![]() ![]() Pytanie do Zarządu - skąd wymyśliliście nazwę THOT ![]() Ten post edytował null 7.01.2005, 00:57:09 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu nie bedzie, i czy nie dostane w morde za to ze pytam? Nie wiem, moze to tabu jakieś?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
bo thot jako thot nie zyje
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Sztos: rusz dupę i czytaj newsy na głownej stronie to będziesz wiedział co się dzieje.
Nastepne potanie o Thota będzie nagradzane ostrzeżeniem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wiedziałem, wiedziałem, trzeba było nie pytać. Jednak Tabu
![]() ____________________ Ps. To nie było pytanie, tylko stwierdzenie. Nie sprawdziłem wcześniej, bo chwilę trwało zanim zauważyłem "szukaj", ale popieram wszelkie wasze posunięcia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Hehe - nie tabu, nie tabu.
Ale juz tyle razy spotykaliśmy z sie z zażutami, docinkami itp. apropo Thota, że teraz dosyć newralgicznie reagujemy na ten temat. Tym bardziej, że każdy z nas włożył w niego sporo zaangażowania i prac, to jednak na razie nie wystarczyło, i projekt musiał pójśc w odstawkę. Może z czasem, jak tego czasu będzie więcej... (śmiech na sali ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
No dobra THOT sowja droga - A co z Naszym pomysłem
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:12 |