![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja z kumplami tworzymy skład amatorów w kreceniu filmu. I kumpel robi www i problem w tym, że tak chrazni layout, że głowa boli. Opiera sie, że jest ładny i wogole.
Chce byście wypisali zasady oraz argumenty na zmiane layout'a, bo mnie wogole w tej sprawie ignoruje. Adres www to: 3d.vt.pl i jest tam moje niekompletne logo, które tez możecie ocenić i powiedziec co zmienić. PS. To mój pierwszy post więc witam wszystkich. Ten post edytował Shahow 6.01.2005, 16:45:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwszą zmianę zacząłbym od tego jaskrawego niebieskiego, który tworzy obramowanie tabelek
![]() -------------------- zapraszam do graniagry online (własne gry)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolory kategorii mają zły gradient i źle dobrany kolor, a czcionka nie powinna być całkowicie niebieska. Ogólnie strona ogranicza się głównie do niebieskiego i białego koloru
|
|
|
![]()
|
||
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak wyżej: pozbyć się jaskrawego niebieskiego (zarówno w ramce tabelek jak i czcionce). Jakoś nie bardzo pasuje mi ten 'morski' kolorek paska menu itd. do czarnego tła. Logo samo w sobie nie jest złe, może nie powala na kolana, ale jest przyzwoite...ale do obecnego contentu wg mnie nie pasuje. Zreszta nie wiele jest co oceniac... grafiki zero, layout slaby...
-------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 02:38 |