![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak to zrobić żeby było dobrze ?
Mam skrypt który wykonuje pewnw czynności chciałem wstawić dodatkową linijkę w której umieszczę napis Recenzja filmu. Proszę o pomoc jak dokładnie to powinno wyglądać Wstawiam kawałek kodu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak to zrobić żeby było dobrze ? Mam skrypt który wykonuje pewnw czynności chciałem wstawić dodatkową linijkę w której umieszczę napis Recenzja filmu. Proszę o pomoc jak dokładnie to powinno wyglądać
Ten post edytował MeGusta 1.11.2015, 11:59:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
delfinek28 dostosuj tytuł wątku do zasad działu.
MeGusta nabijasz sobie posty? -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale ja chcę aby się wstawiał sam tekst Recenzja Filmu
Jak zrobię tak tak <strong>Recenzja filmu</strong> to się nie wstawia. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
PW z propozycją zmiany tytułu, wówczas odblokuję wątek.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
W cały skrypcie nie występuje funkcja echo.
Może wstawię więcej tego kodu Poniżej wpisałem napis RECENZJA FILMU - tam właśnie chcę aby ten napis wstawiał się automatem
|
|
|
![]()
|
|
W takim razie dodaj do $content .= '...... <strong>Recenzja filmu</strong>';
|
|
|
![]()
|
|
W takim razie dodaj do $content .= '...... <strong>Recenzja filmu</strong>'; Teraz jest ok - dzięki za pomoc A jak zrobić odstęp między tymi dwoma liniami
|
|
|
![]()
|
|
Mimo próśb, autor wątku nie zmienił tytułu wątku. Zamykam definitywnie.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 02:49 |