![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam posiadam plik, w którym znajduje się js do wyświetlenia wyboru z listy. Po wybraniu wyświetla się w divie napis przypisany do wybranego elementu. I teraz ten napis który się wyświetli w div musze wyświetlić w PHP. Jeśli coś nie tak to postaram się wytłumaczyć dokładniej. Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: Przesylanie danych JavaScript PHP
Temat: Zmienna z js do php Temat: Zmienne JS w php i odwrotnie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie o to mi chodzi :/ Mam js który wyświetla w div i ten tekst z div muszę pobrać niżej do php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to. Musisz go(zawartość) pobrać za pomoca JS (kolejny skrypt) i wyslac do PHP w linkach wyzej masz przyklady jak to zrobić
Temat: JavaScriptpobranie do zmiennej zawartosci diva -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tylko ja to muszę wyświetlić na bieżąco... Jest jeszcze może opcja aby przez php wyświetlić wybór select? Prosiłbym o to jak wyglądałby js i php do div=id"spot" ponieważ dla mnie to czarna magia :/ . Pozdrawiam
I muszę wyświetlić to co sie pokazuje w <div id="html"></div> w php hmm Ten post edytował Prezeslbn 8.06.2015, 12:51:41 |
|
|
![]()
|
|
Jak chcesz to tylko wyświetlić to po co w php w JS sobie wyswietlasz na bierzaco
jezeli chcesz to przeslac w formularzu za pomoca php to za pomoca JS zmieniaj value w inputach i wysylaj a tekst pokauzjesz sobie jak do tej pory Jezeli jednak chcesz wyswietlac na bieżąco w php to musisz uzyc AJAX i najlatwiej bedzie Ci w JQuery ale pewnie tylko wydaje Ci się że to Twój cel a nie tędy droga, co chcesz finalnie osiągnąć? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Juz mówię. Mam szablon do wordpress i zrobiłem pole wyboru dwóch opcji, a po wyborze ma mi wstawić to do pola tekstowego... tylko że moje pole tekstowe nie obsługuje js i nie wiem jak mam to zrobić aby wyglądało to tak (wybrana opcja: reszta tekstu), a to już zostanie wysłane do bazy danych w postaci ( wybór: tekst ) i to chce osiągnąć
Pomoże ktoś ? :/ Już 3 dzień to robię :/ |
|
|
![]()
|
|
Nie widze zadnego pola tekstowego tylko div
Umiesz zrobic zapis do bazy tych $_POST['name']? maja miec value takie jak: kod html dla pierwszej opcji i gotowe, musza miec ten sam name <option value="1" >1</option> <option value="2">2</option> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
WordPress dodaje do bazy danych z pola tekstowego i nie wiem jak i gdzie to on robi dla tego chciałem dodać do tego pola tekstowego.
To jest to co się wybiera A to pole tekstowe |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:44 |