![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek kod
W jaki sposób wykonać wyszukiwanie, przy użyciu 3 list wyboru? czyli uzyskać coś takiego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ale z czym masz konkretnie problem bo nie nadążam... nie umiesz danych z forma odebrac?
Przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Pewnie nie wie, jak skonstruować zapytanie do 3 tabel
![]()
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ty chyba tez nie wiesz
![]() 1) To co tu pokazales to nie zadne 3 tabele a jedna 2) Tam są ID wiec nie zadne LIKE %% tylko poprostu = 3) Dane z forma odbiera sie inaczej... o $_POST nie slyszal? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nospor nie śpij, Autor nie chce 3 tabel tylko z 3 list w jednej tabeli
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakby autor był bardziej precyzyjny w zadawaniu pytań to nie musielibyśmy sie przepychać w podawaniu różnych rozwiązań różnych problemów.
Ja z kolei zrozumiałem, że autor ma problem z odebraniem danych z formularza. Tutaj masz POST: A chcesz dane odbierać metodą GET. Kod search.php?cat=1?type=2?venne=7 . więc mieszasz dwie metody. Zrób albo tak: i wtedy Kod search.php?cat=1?type=2?venne=7 Albo zostawiasz w formularzu post, za to nie odbierasz ich linkiem tylko tak:Dodatkowo brakuje Ci name w buttonie submit. Ten post edytował sadistic_son 7.05.2015, 10:55:50 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Cytat nospor nie śpij, Autor nie chce 3 tabel tylko z 3 list w jednej tabeli Oczywiscie ze nie spie i umiem czytac. Ja sie tylko ustosunkowalem do "dziwnej" wypowiedzi ksyha. To on zaczal z 3 tabelami poczym podal kod z jedną tabelą. Pyton nie spij tylko czytaj cały kontekst ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 14:34 |