![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam poszukuje działajacego skryptu dodajacego rekordy do bazy mysql z funkcja wyświetlaniach ich na stronie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witamy na Forum. Kolejny z banem na Google
![]() Przenoszę do stosownego działu... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 9 Dołączył: 16.11.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli szukasz Navicat w wersji www? PHPMyAdmin?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam takiego czegos ze ktos poda swój nick i wiadomosc doda to do bazy danych a potem wyświetli no chyba ze jest lepsze rozwiazanie ?\
PS.Szukałem w google ale wiekszosc co mi nie działa ale ja coś źle robie. Ten post edytował NikoKlb 2.05.2015, 22:30:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 9 Dołączył: 16.11.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli coś jak księga gości.
http://lmgtfy.com/?q=ksi%C4%99ga+go%C5%9Bci+php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:42 |