![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim
![]() Zaczynam dopiero moją naukę w języku php i mam już problem. Napisalem coś takiego dla testu i nie dziala:
Proszę o pomoc i przepraszam jeżeli jest to zly dzial prosilbym o przeniesienie go ponieważ jestem nowy na forum wiem, że mnie to nie tlumaczy zabardzo jeśli taki popelnilem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witamy na Forum.
Zapoznaj się z pierwszą linijką mojej sygnatury i popraw posta. Przenoszę do stosownego działu. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 33 Dołączył: 8.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ach... no tak
![]() ![]() Jednakże nic mi sie nie wyświetla mam puste pole normalnie daje te tagi <?php ?> (poprawnie na 100%) szkielet pisze w notatniku a otwieram wszystko w przeglądarce (może to tego wina?). Prosilbym o pomoc z tym pustym polem jeszcze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w ogóle uruchamiasz to przez interpreter PHP (serwer www i takie tam)? Czy tylko "otwierasz w przeglądarce" plik PHP?
A poza tym, co to za konstrukcja "return printf...."? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:29 |