![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Mam taki problem, że gdy odświeżę stronę divy się ze sobą zlewają (http://prntscr.com/6x7c64). Tak dzieje siętylko po odświeżeniu. Po ponownym wejściu na stronę (nie przez odświeżenie) divy są normalnie ułożone.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Dwa lata na Forum, powinieneś wiedzieć, że bez kodu to:
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Po za długim ładowaniem u mnie działa dobrze...
PS. Co Wy wszyscy macie z tym cytowaniem każdej odpowiedzi...? -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 105 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opera 12, Opera 28, Firefox 37, Vivaldi 1 pod Windowsem 8 - nie zaobserwowałem niczego dziwnego, może poza tym, że przy po wejściu najpierw migają ze 2 produkty w sklepie, po czym znikają i pojawia się loader. Wczytywanie produktów jest rzeczywiście dość długie.
|
|
|
![]()
|
|
Opera 12, Opera 28, Firefox 37, Vivaldi 1 pod Windowsem 8 - nie zaobserwowałem niczego dziwnego, może poza tym, że przy po wejściu najpierw migają ze 2 produkty w sklepie, po czym znikają i pojawia się loader. Wczytywanie produktów jest rzeczywiście dość długie. Mi na google chrome się buguje. Zresztą zobaczcie https://join.me/354-574-126 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 00:56 |