![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Nie wiem jakim cudem, ale mam to na kompie i nie umiem się pozbyć. Szukając w Googlach podmienia mi treść na bełkot, więc nie mogę nic znaleźć. Zmienia mi kontekst w FF i GCh.
Wie ktoś, jak to usunąć? -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może adwcleaner:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Sprawdzę. Znalazł mi tyle syfu, że głowa mała... Po co placę za Kaspersky?
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nwm być może oni nie kontrolują adware itp
![]() |
|
|
![]()
|
|
I guzik... znalazł, usunął a FF na nowo zassał syf. Kaspersky zablokował jakieś skrypty, ale to nic nie dało.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też mi ktoś kiedyś takim syfem zawalił "moje" stanowisko w szkole. Wszystko z panelu skasowane. Rozszerzeń żadnych nie dodane, ustawienia zrestartowane a dalej... Adwcleaner tez nic nie zdziałał. Dopiero skasowanie i od nowa przeglądarki instalacja pomogła :/
Poszperaj po panelu, rozszerzeniach, może coś znajdziesz podejrzanego ![]() Elit: tu coś znalazłem. Czymaj. Klik! Ten post edytował Wazniak96 2.04.2015, 17:52:52 |
|
|
![]()
|
|
To też znalazłem, strach ściągać
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
to nic nie da
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To zrobiłem + instalacja na czysto.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
ok i jaki efekt?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Na razie spokój ok, działa
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie niedawno miałem podobny problem, ściagałem "na szybko" program do scalania binów. Przeklikałem sie rpzez instalacje która wrzucaiła mi tone adwarów i innych gówien. korzystałem ze wszystkich możliwych programów "dedykowanych" do tego typu problemów. Zero pomocy... Co uruchomienie komputera się coś ściągało i "odtwarzało" na nowo. Dobrze ze mam wykupionego Nortona 360. Zainstalowałem, pierwsze co zrobiłem to Norton Power Ereaser, po "przeleceniu" systemu już nic nie zauważałem, ale dla pewności zrobiłem full scan systemu. Wyrżnął mi cały syf... Polecam.
Ten post edytował Posio 2.04.2015, 19:18:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:08 |