![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebuję pomocy bo jestem zielony w zapytaniach i sql. Mam baze 'baza', tabele 'testowa1' i 'testowa2'. Potrzebuje warunek, że wyświetla tylko "zrealizowane" z 'testowa1' |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Skoro MySQL, to dlaczego w dziele PHP?
Przenoszę. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Struktura tabel by sie przydala
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Muszę wyświetlić baze na stronie html, którą projektuje w php.
<?php @$db_conn=mysql_connect('localhost','root','') or die ('Błąd podczas łączenia z serwerem '.mysql_error()); mysql_select_db('nazwa'); echo "<table>"; $query = "SELECT status,shippedDate,productName,buyprice FROM orders,products"; $result = mysql_query($query); echo "<tr> <td>Kolor</td> <td>cena</td> </tr>"; while ($r = mysql_fetch_array($result)) { echo "<tr><td>" . $r["kolor"]."</td>"; echo "<tr><td>" . $r["cena"]."</td>"; echo "</tr>\n";} echo "</tr></table>"; mysql_free_result($result); ?> Potrzebuje wyświetlić tylko np. czerwony kolor i wszystkie prócz czerwonego |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:18 |