![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zacząłem się do wczoraj uczyć PHP po trochu i dzisiaj chciałem napisać prosty kalkulator, ale coś nie działa i nie wyświetla mi się nic.
filipgrygiel.pl/Filip/kalkulator.php POMOCY Ten post edytował ciegiel 6.03.2015, 19:37:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
No a jakiej przyciski do wyboru działania?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast
wstaw
$_POST jest tablicą. Poza tym nie wiem czy Ci się to nie wysypie przy pierwszym wejściu na stronę bo tablica $_POST będzie pusta i nie będzie miała kluczy 'liczba1' i 'liczba2' -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym to:
zmień na to: Oj kolego... php to dla Ciebie zupełna nowość, co? Ten post edytował sadistic_son 6.03.2015, 19:49:17 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I pamiętaj cholero nie dziel przez zero
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 15 Dołączył: 30.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast
wstaw
$_POST jest tablicą. Poza tym nie wiem czy Ci się to nie wysypie przy pierwszym wejściu na stronę bo tablica $_POST będzie pusta i nie będzie miała kluczy 'liczba1' i 'liczba2' Wyrzuci, wystarczy issetem sprawdzić, czy został wysłany formularz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 06:14 |