![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 13.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieję, że dział dobry.
Z Waszą pomocą piszę sobie sklep : http://abstynencja.net/index.php , na wszystko brakuje mi czasu, staram się pochłaniać wiedzę i uczyć się na bieżąco od Was, np. Temat: PHPSQLiteSqlite PDO a div y oszczedzcie nieprzespanej nocy Temat: MySQLPHPNewbie z amibicjami ale moce przerobowe mam ograniczone. Chciałbym, mówiąc bardzo wprost, komuś z Was zapłacić za: - niewdzięczną pracę uporządkowania kodu, - dogranie mechanizmów sqlite, - implementację koszyka , obecnie jest simple cart i jakoś działa, js. - wyjaśnienie mi, gdzie zrobiłem największe błędy do tej pory. Sam zająłbym się wprowadzaniem pozycji do bazy i pracami nad układem stron, etc. Ps. Nie potrzebuję panelu admininstracyjnego dla tego sklepu. Gdyby ktoś reflektował, to mój mail: rafalmietkiewicz@icloud.com Ps.1. Nie piszcie mi proszę, żebym sobie wziął gotowca i skórkę z themeforest. Nie potrzebuję kombajnów w stylu magento czy inne takie, właśnie z takiego uciekam teraz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:07 |