![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien problem. Skończyłem dzisiaj projekt, pracowałem na XAMPP-ie, gdzie PHP jest w wersji 5.5.15. Projekt pisany był obiektowo Wgrałem przez FTP na serwer, który mam w Home.pl (wersja PHP: 5.4) i oczywiście powstały problemy. Niby wszystko się ładnie wczytuje, pliki klas itd. ale jest problem z plikiem CSS, obrazkami itd. Tzn. odnośniki do nich są dobre, ale jak np. wejdzie się w źródło danego obrazka to pojawia się error:
lub taki:
Warto dodać, że nie wszystkie obrazki zwracają taki błąd - co jak dla mnie jest dziwne. Poprosiłem o aktualizację PHP do wersji tej z XAMPP-a, lecz nie wiem czy to cokolwiek pomoże i szukam rozwiązań. Jest jakaś możliwość wysłania konfiguracji localhosta (XAMPP-a) do Home, aby mi zrobili serwer na takich samych zasadach? W kodzie na pewno problemu nie ma, no bo przecież na localu też byłyby błędy. Dziękuję z góry za pomoc, pozdrawiam! PS Nie wiem czy wybrałem dobry dział... Ten post edytował daquillani 22.11.2014, 21:16:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:17 |