![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
napisałem taki skrypcik: http://deadlist.xaa.pl No i problem jest taki: Kiedy wejdę na strone po raz pierwszy wyświetla wszystkie postacie (linki) z mysql, a gdy już samo się odświeży to wyświetla tylko część postaci. Chciałbym, aby pobrane zostały wszystkie postacie, odświeżam komendą meta equiv refresh, co 20 sekund. Proszę o pomoc. Pierwszym razem, do 5 razy sie dobrze wyswietli, za 10 czy tam którymś refreszem już jest co raz mniej tych postaci. Ten post edytował benzulli 8.05.2014, 16:32:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w 258 i 842 linijce kodu masz błąd
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@johny osmiele się z Tobą nie zgodzic...
O ile faktycznie linia 258 jest totalnie schrzaniona, to linia 842 jest jak najbardziej w porządku. Nie podoba mi się jeszcze kod od linii 345 do 356 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i cały warunek w 254 linijce
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@Pyton o widzisz, przegapilem, faktycznie, masz racje.
Moze jeszcze ktoś z szanownego grona wrozbitow ma coś do dodania? Ja wrozylem z fusów, bo kula pojechala na polerowanie, a jak wiadomo fusy potrafią przegapic to i owo. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
@benzulli, nie słucha ich. To lamusy. Polecam Ci TO forum. Tam są lepsi fachowcy, oni potrafią czytać tylko w czystym HTMLu, bez podania kodu PHP/MySQL.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
@Kshyhoo no nie bądz taki, nie przekierowuj do konkurencji.... my sie naprawde postaramy lepiej....
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja już nawet zamówiłem nowiusieńką kulę w wersji Ultimate. Trochę mnie kosztowała. A jako ciekawostka to dostałem gratis w postaci miotły i talii kart w laminacie z łądnymi paniami
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował benzulli 8.05.2014, 18:21:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:08 |