![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam zrobiąną rejestrację i logowanie.Nie wiem jak zrobić żeby po kliknięciu na przycisk nie odsyłało mnie do ponownej rejestracji z pustym formularzem rejestracji ale żeby nie wyświetlało tego formulażą a wiadomość że, zostałem zarejestrowany.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 1 Dołączył: 13.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na jaki przycisk ? Po logowaniu masz otwartą sesję ? Rozwiń temat bo trochę za ogólnie opisałeś , wklej kod.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Trzeba zmienić parametry linku, formularz umieścić w warunku IF, zapewne trzeba również pogrzebać w przekierowaniu. Więcej szczegółów znajdziesz tu.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 9 Dołączył: 14.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więcej szczegółów znajdziesz tu. Zaprawde, i prawdziwe i zabawne! W lepszych slowach tego nie da sie opisac. @Tommy14 - jesli chcesz czegokolwiek sie dowiedziec, musisz przedstawic: - dokladny problem - kawalek kodu, ktory sprawia problemy Z Twojego opisu wnioskuje, ze: 1. Robisz zapytanie czy formularz byl wyslany (isset($_POST['pole_formularza'])) 2. Jesli tak, to wysylasz do bazy danych dane do zapisu, a za pomoca echo dajesz pasujacy Tobie tekst 3. Jesli nie, to pokazujesz formularz rejestracji. I wsio! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Zaprawde, i prawdziwe i zabawne! W lepszych slowach tego nie da sie opisac. Też mi się tak wydaje - mój cel został osiągnięty... tym bardziej, że w "instrukcji" działu jest jasno opisane, że potrafimy wróżyć jedynie z kodu. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:17 |