![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 19 Dołączył: 27.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Prosiłbym o przygotowanie dla mnie paru zadań (łatwych) w PHP, które mógłbym wykonać. Mój poziom umiejętności jest podstawowy. Uczyłem się z tego kursu: strefakursow.pl/kursy/tworzenie_stron/kurs_programowania_w_php5.html Ten post edytował nospor 28.04.2014, 09:57:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witamy na Forum. Zapoznaj się z panującymi tu zasadami, szczególnie polecam pierwszą linijkę mojej sygnatury.
Wątek przenoszę. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz zadanka to przejrzyj sobie SPOJ.
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykonaj aplikację, w której wykorzystasz model EAV (bazy danych). Masz listę klientów oraz trzy typy użytkowników: administrator,, sekretariat oraz klient. Administrator może przeglądać listę klientów oraz dodawać rodzaje atrybutów klienta, czyli np. imię: pole tekstowe, nazwisko: pole tekstowe, płeć: checkbox (oraz dla select, checkbox i radio wartości). Sekretariat może przeglądać listę klientów oraz uzupełniać dane klientów (w formularzu wygenerowanym automatycznie za pomocą informacji ustalonych przez administratora). Klient może sprawdzać swoje dane oraz w sytuacji jeżeli one się nie zgadzają, sygnalizować administratorowi za pomocą maila, że te dane są nieprawidłowe.
Zadanie dosyć proste, a w takiej zwykłej pracy programisty php często jest takich zadań. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:38 |