![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam w książce skrypt dzięki któremu zapisuje dany plik tekstowy na serwerze w danym katalogu i wyswietlam jego zawartość. Problem polega na tym że plik zostaje zapisany ale bez danych w środku jakie miał. Jak sprawdzam w plikach na serwerze to znajduje się tam przeslany plik tekstowy ale pusty.. dlaczego?.. gdzie tu jest błąd, z góry dzięuje. oto skrypty: html i php:
Ten post edytował Kshyhoo 2.03.2014, 19:28:29
Powód edycji: [Kshyhoo]: tagi i bb-code
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Przenoszę do Przedszkola.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem, że dla wielu jest to banalnie proste pytanie ale czy mógłby ktoś powiedzieć gdzie tu jest błąd?..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź co siedzi w $zawartosc, np. echo
Na linii 36. podobny problem do Temat: problem z opendir Ten post edytował Turson 2.03.2014, 19:49:24 |
|
|
![]()
|
|
bo tu wlasnie mam problem z odczytywaniem z serwera.. troche to dziwne bo w poprzednim zadaniu wlasnie z opendir jak podalem zrodlo c:/xyz/xyz/ten plik to go odczytalo z komputera i wyswietlilo jego zawartosc tam ale nie wiem jak podac zrodlo na serwer.. dziwne to jest bo serwer mam na cba.pl i otwieram te pliki oraz tworze w fileZilla.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a
to nie jest to samo lub nawet można
|
|
|
![]()
|
|
Noo i wszystko działa TURSON wielkie dzięki;-) wystarczylo zmienić cudzysłów;) pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 05:56 |