![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chce stworzyć instrukcje dla użytkownika w postaci jednej strony na której po kliknięciu w link strona się przewija w dół lub w górę.
Np. 1. Jak otworzyć bazę wroga? 2. Jak włączyć dźwięki? Odp 1. Tak Odp 2. Nie da się. W tym przypadku trzeba podlinkować pytanie nr 1 i po kliknięciu na nie strona powinna przewinąć się w dół do odpowiedzi nr 1. Oczywiście odpowiedź będzie bardzo nisko i nie mieści się na ekranie gdy przeglądarka jest na samej górze. Może mi ktoś pomóc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
No to teoretycznie wiesz, co zrobić... Działaj a z problemami wróć na Forum.
Przenoszę do Przedszkola. Poczytaj o skomplikowanym znaczniku HTML: a -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaki anchor drwisz i sie motasz krzychu, kotwica:
http://www.kurshtml.edu.pl/html/do_etykiety,odsylacze.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Chciałem, żeby szerszy temat oblukał.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za linka. Poczytam i może coś zakumam
![]() EDIT Poczytałem i już rozumiem jak to działa. Ten post edytował rafalgt 2.03.2014, 13:26:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 09:48 |