![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-displayonline- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Dopiero co zaczynam przygotę z php, a raczej tylko przygodę z adminowaniem strony zespołu. Przejąłem wszystko aby móc samemu dodawać nowe lipy czy informacje. Otóż mam taki kod:
i tego materiału muzycznego jest tyle, że nie mieści się w niby ramce w której jest wpisywany. Kolejne frazy wychodzą poza nią a chodzi mi o to,żeby zrobić suwak a nie powiększać ramkę (bo w tej chwili tak muszę robić). Prosiłbym o zmodyfikowanie tego kodu pod ramkę z suwakiem, będę bardzo wdzięczny ![]()
Powód edycji: [Kshyhoo]: używamy bb-code dla kodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 18 Dołączył: 2.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj sobie w Internecie o własności 'overflow' w CSS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Nie bardzo rozumiem w czym polega problem. Patrz.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz przecież zakomentowane: 'overflow-y: scroll;'
Po wstawieniu tego w 'style' działa tak jak chcesz. |
|
|
-displayonline- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
No przecież, jak dodasz to, co masz zakomnetowane, zadziała: patrz.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
-displayonline- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dziękuję przyjaciele, jesteście wspaniali! Gdybym Was wpotkał to chętnie postawiłbym browarka
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:43 |