![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 27 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak wiadomo niestety nie posiadam umiejętności graficznych
![]() Jest to szablon sklepu internetowego, który znalazłem do kupienia na jakiejś stronie, korzystając ze zdjęcia zrobiłem prawie podobny. Czy jest to legalne i nie koliduje z prawami autorskimi, oraz czy moglibyście go ocenić pod względem wizualnym i co ewentualnie mógłbym zmienić? Shop-szablon Css http://www.zul.cba.pl/Sklep/grafic.jpeg - Grafika szablonu Ten post edytował kujol 14.02.2014, 09:35:19 -------------------- ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Full wypas: grafik nie widać a sklep bez laya... co tu oceniać?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 27 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Full wypas: grafik nie widać a sklep bez laya... co tu oceniać? Ogólnie to wygląd, czy przejdzie, czy też nie ![]() -------------------- ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ku..a. Obrazki itemsów jako background... Usuń ten temat, bo inaczej będzie w necie 4ever
![]() Ten post edytował fizzlebubble 14.02.2014, 16:59:06 -------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro nie posiadasz umiejętności kup templat wordpresa za kilka dolcówi wio.
![]() albo zgłoś się do speca od grafiki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za prosty i nie wygląda.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:43 |