![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyskakuje mi błąd:
Warning: imagedestroy() expects parameter 1 to be resource, integer given in... on line 55 dodatkowo nie zawsze dodaje mi obrazek z rozszerzeniem .jpg a tu kod:
Ten post edytował mbb 11.01.2014, 23:46:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Obrabiasz $gType a chcesz zwolnić imagedestroy($sType);
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok teraz nie wyskakuje błąd, ale jak chce wrzucić jakiś png, jpg to czasem mi wrzuca innym razem nie, o co chodzi?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Z GD tak bywa. Może ustawienia serwera, może rozmiar pliku. Trzeba szukać. Za mało danych...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
jest coś mniej awaryjnego niż gd?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To wcale nie musi byc wina GD.... na wrzucanie obrazkow masz nalozony warunek, wiec poprostu moze on nie byc spelniony. Banalne, prawda?
Wystarczy, ze dla obrazkow dla ktorych ci nie wrzuca, sprawdzisz co zawierają kluczowe zmienne a znajdziesz rozwiazanie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:33 |