![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, proszę o pomoc, mam skrypt php który wyczytuje dane z innej strony(skrypt działa super), na początku skryptu jest to: "$url = "http://chomikuj.pl/<?php echo htmlentities($dnn['username']); ?>";" i chciał bym aby nazwę wczytywało mi z bazy mysql, tylko jak mam tak to wyskakuje mi błąd: "Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /virtual/localhoston line 140"
Prosze o pomoc ![]() Z góry dzięki Ten post edytował s.p.a.c.e 8.01.2014, 17:50:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Źle nazwany temat..
Jak masz już php to nie dajesz <?php echo ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak jasne ale ze mnie młot, dzięki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Proszę zmienić tytuł i użyć odpowiednich tagów. Proszę wysłać info na PW, to odblokuję temat.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:44 |