![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok skrypt wyswietlania + forma dodawania danych
i skrypt zapytania
ręcznie w php myAdmin mogę dodać bez większych problemó dane i wyświetlają się normalnie Ten post edytował saperek255 5.01.2014, 22:02:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Daj zmienne w zapytaniu w pojedyncze ciapki (apostrofy).
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok pomogło tylko dałem akcje na ten plik co formularz i jak zrobić by automatycznie odświezyć strone
i jeszcze jeden problem po odswiezeniu kolejny raz dodaje te same dane Ten post edytował saperek255 5.01.2014, 22:12:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod błędu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Header('Location: plik')
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Witam a mianowicie chodzi mi to ze pobieram dane z bazy danych i chciałbym zeby obrazek był po lewej a opis po prawej i znowu od opisu obrazek i opis a potem znów od dołu dwa udało mi się tylko zrobić tak aby jedno było pod drugim oto kod php i styl css
![]()
Ten post edytował saperek255 5.01.2014, 23:33:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
No i będzie ostrzeżenie. Proszę nie zakładać nowych wątków, jeżeli problem dotyczy tego samego skryptu. Proszę kontynuować w poprzednim wątku, ten zamykam, potem usunę.
Zmieniłem decyzję, połączyłem wątki. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
dzięki
|
|
|
![]()
|
|
po pierwsze nie wrzucaj każdego do nowego akapitu tzn znacznika <p>..</p> po drugie jaki obrazek ? wrzuć to na jsfiddle i pokaż
![]() Kshyhoo nie majstruj tyle bo blokujesz wątki ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To są podstawy HTML. Jeżeli dane były upakowane tak:
To teraz musi być: -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
widzisz zdjęcia baza przechowuje tylko adres obrazu
robiłem tak tylko ze wtedy tabela głupieje poza tym skryp się zmienił
chodzi o linie 43- 53 Ten post edytował saperek255 5.01.2014, 23:38:58 |
|
|
![]()
|
|
Kshyhoo nie majstruj tyle bo blokujesz wątki ![]() Nie majstruję, ale tak wolno działa Forum... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
co do autora zajrzyj do jakiegoś kursu html i css bo ten watek nie ma najmniejszego sensu
@up masz szczęście że skopiowałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Lepiej "ubierz" te dane w tabele, po to są... Ew. w DIVy, ustawione jako tabele.
Ucz się pracować samodzielnie a nie przychodź z każdą pierdołą na Forum. Inaczej nic się nie nauczysz. Mówię o tych danych: -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
albo wyświetl sobie to w tabeli jak zasugerował Kshyhoo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:17 |