![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 4 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, dzisiaj zwracam się z nietypowym postem być może w niewłaściwym dziale (za co przepraszam), ale zastanawiam się nad tematem pracy inżynierskiej. Każdy kto studiował informatyke wie, że na drodze edukacji są poruszane różne zagadnienia od grafiki po bazy danych przez sieci... Mi jednak najbardziej przypadły zajęcia z projektowania stron internetowych to też chciałbym, aby tematem mojej pracy było coś z Responsive Web Design... np. "Adaptacjia stron internetowych pod standardy urządzeń mobilnych, a potrzeby użytkowników" Czy coś w tym stylu... Czekam na wasze pomysły i ewentualne materiały (książki, strony itp) które mogą mi pomóc w pisaniu pracy. Z góry dziękuje i pozdrawiam
![]() Ps. Wszystkiego dobrego w nowym roku |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Wszystkie wątki z "pracami magisterskimi/inżynierskimi" lądują w dziale Hydepark, co niniejszym czynię.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
A pozwala się u was na pisanie prac teoretycznych w ramach inżynierek?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 4 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście że sama teoria to nic.. wesprę ją konkretnym projektem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:53 |