![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy da się w prosty sposób zrobić, by do jednej bazy danych mogli się dopisywać ludzie używający różnych czcionek, od polskiej, francuskiej, przez rosyjską, koreańską, arabską itd.
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć, jak takie coś osiągnąć? -------------------- OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.
"Głupiec nie wierzy w nic z tego, co nie wynika z jego własnego doświadczenia" "Na początku stworzył Bóg niebo i ziemię" - inna sprawa, ze człowiek to potem popsuł, ale jeżeli tworzenie wyszło od Boga, to zaiste jestem jego synem:) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
A zajrzał Waść wpierw do Google? Wielojęzyczna baza danych
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I to: http://www.9lessons.info/2011/08/foreign-l...ql-and-php.html powinno rozjaśnić.
-------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:21 |