![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Proszę o pomoc w drobnej zmianie w szablonie http://www.elektrykatarnow.pl/ Chciałbym jakoś obnizyć header z całą resztą strony tak ażeby była ładna przerwa na nagłówek "Instalacje elektryczne alarmy monitoring" i slogan którego jeszcze nie ma. Nie wiem w którym miejscu w pliku style.css dodać odpowiednie wpis. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Zmień:
dla: -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Zabierasz się za robotę a nie umiesz czytać? Przecież napisałem, że w <h1 class="art-logo-name">
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak:
I nic ;/ No zabieram się bo chciałem sobie stronkę sam zrobić. Chyba już zajażyłem. Jednak nie ;/ Ten post edytował Daro1003 14.12.2013, 19:35:04 |
|
|
![]()
|
|
Jak widzę w pliku style.css, w linii 462:
Trzeba zmienić padding: 0; na np. padding: 10px 0; Chociaż nic Ci to nie da, bo masz logo graficzne z napisami, które zakryje Twój h1... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
Aha czyli się nie da tak ?
Chciałem zrobić od góry taką przerwę na nagłówek czyli wszystko trzebabyłoby obniżyć header udało mi się obniżyć ale nie za wiele bo zachodzi na menu ;/ |
|
|
![]()
|
|
Wywal to tło i daj inne i bedziesz mógł dać tam nawet swój życiorys
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
I udało się zrobiłem co chciałem:
www.elektrykatarnow.pl Ten post edytował Daro1003 15.12.2013, 11:26:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:12 |