![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,mam problem. Nie chodzi tu o kod php,tylko o maszynę. Generuje mi napisy na sygnaturce,na wcześniejszym hostingu było ok,teraz na VPS nie pojawiają się napisy.
po użyciu Kod <?php phpinfo(); ?> w gd mam coś takiego gd GD Support enabled GD Version 2.0 FreeType Support enabled FreeType Linkage with freetype FreeType Version 2.4.2 T1Lib Support enabled GIF Read Support enabled GIF Create Support enabled JPEG Support enabled libJPEG Version 6b PNG Support enabled libPNG Version 1.2.44 WBMP Support enabled Co jeszcze trzeba zainstalować czy coś żeby te napisy sie wyświetliły? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Jak pokażesz swój tajny kod, to może ktoś coś powie...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Edit :
Poradziłem sobie ,trzeba było dodać Kod putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.')); ![]() Ten post edytował onelife 11.11.2013, 16:47:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:19 |