![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć mam taki kod w pliku php :
Kod $wynik = mysql_query("SELECT * FROM `bany`"); while ($dane = mysql_fetch_array($wynik)) { $wynik1 = "{$dane[nick]}{$dane[admin]}{$dane[powod]}"; } w szablonie forum Kod </td> </tr> <tr> <td class="post_content_panel "> <div style="float: left;"> <div class="thead" style="colspan="2"> Aktywne bany </div> {$wynik1} <br /> <div class="menu_player"> {$menu} </div> </td> I mój problem polega na tym,że wyświetla się tylko jeden ban zamiast całej listy. Ten post edytował onelife 9.11.2013, 23:13:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Pewnie ostatni? Musisz wyświetlać pętlą...
PS. Zmień kolorowanie składni... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 20 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast
daj
bo w ten sposób co robisz to przy każdym rekordzie nadpisujesz zmienną wynik1 wartością tego rekordu. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:43 |