![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
postanowiłem sformatować sobie w końcu windowsa 8, jednak po tej czynności mam duży problem. Mianowicie przy próbie włączenia rozszerzenia intl(do symfony2) mam komunikat: Cytat httpd.exe: Błąd systemu Nie można uruchomić programu, ponieważ na kompiuterze nie znaleziono icuuc50.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem. Problem w tym że wcześniej też miałem tą wersję xamppa, tylko z php 5.5.1. Wszystko działało dobrze. A ten plik jest w xampp/php. Domyślam się że coś nie jest zainstalowane. Próbowałem przeinstalować xamppa, skorzystać z wersji zip, skopiowałem nawet stary folder - bo zrobiłem kopie przed formatem - ale efekt ten sam w postaci tego błędu ;/ Pomóźcie proszę bo nawet jak wpisuję ten plik w google to nie za bardzo są informacje do czego on jest ;/ Edit: problem rozwiązany. Ten post edytował webmaniak 25.09.2013, 16:31:58 -------------------- Pomogłem - kliknij
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:16 |