![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ahahahahah
przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać buhahhahahah :] co do oceny: 1. grafa - nie ma co oceniać 2. kod - nie ma co oceniać 3. koncepcja - nie ma co oceniać buhahaha ale kocham ostatnio php.pl ![]() ![]() -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jak na poczatek to niezle, ale mam kilka uwag
grandiel za bardzo sie 'rozni' moglbys dac lagodniejsze przesjcie, popracowal bym nad logo strony, Za duzy kontrast masz tlo biale strona czarna to nie jest dobry pomysl Co do forum to nie ma nic ciekawego, moglbys bardziej poracowac nad nim |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za uwagi... Nawet te krytyczne Patrycjuszu
Za niedługo będę zmieniał całkowicie grafikę na bardziej Potterowską. Żeby odrazu było widać że stronka magiczna.... A grafiki Partycjuszu za bardzo robić nie umiem... I sory Partycjuszu że przez ten temacik chyba dostałeś Ostrzeżenie... Ten post edytował ADeM 23.10.2004, 12:21:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra dobra bo mnie tu męcza
![]() tak poważnie jakie bledy ![]() po koleii ![]() 1. intro - jeżeli już przygotowujesz into to miej na uwadze dwie rzeczy: - nie błyska ![]() - wprowadza w charakter serwisu - mówiąc wprost opowiada o czym jest serwis ![]() ![]() ![]() konkretnie mówiąc, aby intro było intrem i biło inne intra na głowe ( ![]() ![]() 2. grafika a. kolorystyka - baaaarrrdzzzoooo mdła ![]() ![]() ![]() b. kod - hmm tutaj nie ma co oceniać gdyż jakiegokolwiek kodu brak. Podsumowanie ![]() Przepraszam że tak wybuchłem śmiechem ![]() Pewnie to twój pierwszy sajcik, więc troche wyrozumiałości z mojej strony powinno się znaleźć, jednak moja ocena końcowa musi być miażdząca abyś zrozumiał jak ważny jest efekt końcowy którego poprostu u Ciebie brak. - 1 / 10 pzdr _______ update.: hehe nie przejmuj się tym ostrzeżeniem ![]() no ale to tak na marginesie. Co do tematu, popracujesz nad grafiką to daj do oceny znowu zobaczmy jakie postępy robisz ![]() ![]() Kocham młodzież webmasterską ![]() Ten post edytował patrycjusz 23.10.2004, 12:29:19 -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi u układ strony to jest ok, ale graficznie nie za dobrze to wygląda. Pierwsze co się rzuca w oczy to ten czerwny napis na banerze, jeśli ma tam być napis to dopasuj go kolorystycznie do banera.
Druga sprawa to czcionka. Wygląda ona źle, zmien na Verdanę albo Tahomę i będzie lepiej, poza tym na tym szarym tle wygląda zbyt ostro, może zmien kolor na mniej szary. Nagłówki w menusach różnią się wielkością, a jeden na dole po lewej stronie, jest bardzo mały, nie wygląda to zbyt dobrze. No i ten gradient, to nie jest chyba dobry pomysł, ale jeśli już robisz gradient to nich nie będzie błyszczący. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żongler:
1. Jeśli logo jest ciemne, to stronę też zrób ciemną... zwłaszcza gradienty powinne być mniej jasne 2. Daj trochę grubszą, wygładzoną i ładniejszą czcionkę Forum: Forum może być, tylko, że powinno być w kolorystyce "Żonglera". Ten post edytował Vertical 23.10.2004, 13:39:02 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki Wam wielkie.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(ADeM @ 2004-10-23 14:57:04) Dzięki Wam wielkie. ![]() Jak zmienisz daj znac na forum, ocenimy znow i mam nadzieje ze bedzie duzo lepije :-) Powodzenia - poczatki nie sa łatwe :-) |
|
|
![]()
|
|
Nie zawsze bo moje forum sie nie rozwija wogole jak ktos siem zarejstruje to nic nie pisze....
==EDIT== Sory ale źle przeczytałem posta wyżej. I dalej proszę o ocene strony która teraz jest... Ten post edytował ADeM 24.10.2004, 11:38:02 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie sie podoba intro
![]() ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum wygląda fajnie i w miarę sensownie jest sformułowane tzn ma sensowne kategorie.
(*) Logo daje rady ale bez rewelacji - tyle że nie pasueje totalnie do wystroju stronki (Logo -ok reszta: be). (*) Kolory jakoś tak pdobierane bez ładu i składu, tu chlapąłeś taki kolorem tutaj takim (*) Jeśli chodzi o uład menu to nie podoba mi się, że najpierw są infomacje o redakcji o stronie itp zamiast najpierw umieścić informacje o Harrym - to chyba strona o nim jeśli się nie mylę (*) Przemyśl sposób wyświetlania galerii - nie każdy ma superłącza i ładowanie się wielu plików nie jest dobre - wyświetlaj je grupami i miniaturkami - jeśli ktoś się zainteresuje którymś ze zdjęc to po kliknięciu na nie sobie go zobaczy (*) w trybie 800x600 w Mozilli stronka nie mieści się w oknie trzeba ją scrollować (ale niewiele) (*) jak dla mnie stronka jest za kańciasta (*) Jeśi chodzi o grafikę to jeszcze jedna uwaga umieść jąrazem a nie tapety osobno plakaty osobno galeria osobno (*) zmień czcionkę na mniejszą albo jakąś inną bo tą sie cięzko czyta (*) no i jedna POWAŻNA WADA plik stylów css to... parodia, jesli w nim ma być tyle to juz lepiej go nie używać TO TYLE JEŚLI CHODZI O WADY, TERAZ ZALETY (*) masz pomysł i się go trzymasz (*) Logo w miarę ciekawe (*) widać, że się starasz (*) standardowy układ rozmieszczenia DO ADMINA pisze się wątku a nie wontku ![]() Ten post edytował Aztech 25.10.2004, 19:52:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie stosujesz styli - plik *CSS jest bardzo ubogi.
Komentarze sie same rozjezdzaja - nie musiałem ich nawet testowac ![]() Na forum zrob bardziej nastrojowy klimat i kolor. A na stronie głównej w banerze u góry wyroznij (wyeksponuj) bardziej postacie piewszoplanowe i dodaj jakieś klimaty z magii. I ten ich wiek w biografii jest nieaktualny Daniel Radcliffe Data urodzenia: 31 lipca 1989 Wiek: 14 lat Emma Watson Data urodzenia: 15 kwietnia 1990 Wiek: 13 lat RUPERT GRINT Data urodzenia: 24 sierpień 1988 Rupert ma 12 lat -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myśle tak samo jak patrycjusz w swoim 1 poście... Strona jest BEZNADZIEJNA.
![]() A forum to chyba jakiś gotowy skin? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(patrycjusz @ 2004-10-23 12:46:35) ahahahahah przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać buhahhahahah :] co do oceny: 1. grafa - nie ma co oceniać 2. kod - nie ma co oceniać 3. koncepcja - nie ma co oceniać buhahaha ale kocham ostatnio php.pl ![]() ![]() Piwa mu, piwa! Skin Created by: Sigma12 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sądze, że już starczy tych komentarzy...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:32 |